Trimis: Thu Apr 15, 2010 7:50 am Titlul subiectului:
Daca nu ai tu virusul D, e mai mult ca sigur ca nici ea nu-l are. Pe hepatita B e foarte usor transmisibil si D-ul, deci daca il aveati unul din voi, l-ati fi avut amandoi. Si probabil v-ar fi fost foarte rau la infectare, era mai greu sa-l ratati.
Pana nu veti avea rezultatele viremiei, nu veti sti exact care e situatia. AgHBe este negativ si la viremii de 20.000 de copii si la viremii nedetectabile. Deci e f greu de spus daca e chiar inactiv virusul. E f greu de spus ceva concret, ca evaluarea depinde de la persoana la persoana. Din punctul asta de vedere e un virus f pervers.
Sper sa treceti cu bine peste vestea asta. Multa sanatate.
cla
Data inscrierii: 27/Jun/2008
Trimis: Thu Apr 15, 2010 11:51 am Titlul subiectului:
va multumesc tuturor pentru ca mi-ati scris si m-ati incurajat.Va rog sa-mi impartasiti si cate ceva din felul vostru de alimentatie,ca deocamdata nu prea m-am obisnuit.C-am fac foamea.Am slabit si slabesc pe zi ce trece.Cei drept am si probleme cu buza ca sunt operat la maseaua de minte si inca e umflata si amortita.Sa stiti ca in mare am trecut peste soc,prietena mea a fost mai tare decat ma asteptam, ieri seara chiar faceam glume pe seama asta.Asta este , faptul e deja cosumat,trebuie sa mergem mai departe si cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru sa fim invingatori.
nelutu
Data inscrierii: 10/Apr/2010
Trimis: Thu Apr 15, 2010 12:05 pm Titlul subiectului:
Eu sint sigura ca veti iesi invingatori din experienta asta . Ba mai mult, fortati de noile imprejurari, veti adopta un stil de viata sanatos si asta e foarte bine.
Nu trebuie sa faci foamea. Puteti sa va mentineti obiceiurile alimentare cu citeva mici schimbari:
- fara alcool si tutun. Un pahar de vin la sarbatori nu e chiar un capat de tara, dar doar atit.
- evitati carnea prajita si in general alimentele prajite. Optati mai bine pentru ceva la cuptor. Pe cit se poate evitati carnea de porc sau macar pe cea grasa
- consumati cit mai multe fructe si legume. Profitati de faptul ca vine vara.
Cam atit. Nu e chiar atit de strict regimul alimentar. _________________ Ella
ella
Data inscrierii: 08/May/2008
Trimis: Mon Apr 19, 2010 12:04 am Titlul subiectului:
EU as adauga la lista de mai sus ca n-ar strica sa bei niste ceaiuri hepatice. Pe mine m-au ajutat sa tin cat de cat sub control transaminazele cu toate ca eu am avut o viremie foarte mare. _________________ Bodanel
Bodanel
Data inscrierii: 01/Mar/2009
Trimis: Mon Apr 19, 2010 5:57 am Titlul subiectului:
am gasit pe net o gramada de plante pentru ficat si nu ma pot decide.Mie si teama sa iau ceva sa nu-mi faca mai mult rau.Nu stiu ca sa mai zic.Pe moment consum in fiecare zi sfecla rosie.
nelutu
Trimis: Wed Apr 21, 2010 1:48 pm Titlul subiectului:
Am revenit si cu incarcatura virala:
Pt mine: Incarcatura virala ;
850 copii ADN HVB/ml
(2,93 log copii ADN HVB/ml)
249 UI/ml
(2,40 log UI/ml)
Sensibilitatea metodei;
51 copii ADN HVB/ml
(1,71 log copii ADN HVB/ml)
15 UI/ml
(1,71 log UI/ml)
pt prietena mea:
1570 copii ADN HVB/ml
(3,20 log copii ADN HVB/ml
460 UI/ml
(2,66 log UI/ml)
nelutu
Trimis: Wed Apr 21, 2010 11:47 pm Titlul subiectului:
Uau, sunt foarte bune viremiile. Sunt foarte mici, ceea ce e ok. Inseamna ca la nici unul dintre voi virusul nu e activ.
Vazand viremia, eu cred ca transaminazele tale mai ridicate se datoreaza alimentatiei haotice mai mult decat virusului. E foarte posibil ca in momentul in care incepi sa mananci sanatos sa scada. Stiu ca tie ti-a zis medicul ca alimentatia e irelevanta, dar din ce stiu eu, alimentatia nu prea mai conteaza in conditiile in care virusul este f activ (adica la viremii de milioane de copii) cand afectarea hepatica este incontrolabila.
Oricum, de acum, o data la 6 luni va trebui sa va analizati. Deci veti avea ocazia sa va imprieteniti chiar cu medicul.
Multa sanatate.
cla
Data inscrierii: 27/Jun/2008
Trimis: Thu Apr 22, 2010 7:26 am Titlul subiectului:
Dk o sa reusim sa ne imprietenim cred ca o sa-l rugam sa ne si cunune .Nici eu nu ma asteptam la asa viremii. M-am mai linistit un pic.Oricum de acum incolo o sa am un alt mod de viata si sper sa fie ok.Va multumesc tuturor.