Hep

13 zi cu ghinion

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Thu Apr 15, 2010 7:50 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Daca nu ai tu virusul D, e mai mult ca sigur ca nici ea nu-l are. Pe hepatita B e foarte usor transmisibil si D-ul, deci daca il aveati unul din voi, l-ati fi avut amandoi. Si probabil v-ar fi fost foarte rau la infectare, era mai greu sa-l ratati.

Pana nu veti avea rezultatele viremiei, nu veti sti exact care e situatia. AgHBe este negativ si la viremii de 20.000 de copii si la viremii nedetectabile. Deci e f greu de spus daca e chiar inactiv virusul. E f greu de spus ceva concret, ca evaluarea depinde de la persoana la persoana. Din punctul asta de vedere e un virus f pervers.

Sper sa treceti cu bine peste vestea asta. Multa sanatate.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Thu Apr 15, 2010 11:51 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) va multumesc tuturor pentru ca mi-ati scris si m-ati incurajat.Va rog sa-mi impartasiti si cate ceva din felul vostru de alimentatie,ca deocamdata nu prea m-am obisnuit.C-am fac foamea.Am slabit si slabesc pe zi ce trece.Cei drept am si probleme cu buza ca sunt operat la maseaua de minte si inca e umflata si amortita.Sa stiti ca in mare am trecut peste soc,prietena mea a fost mai tare decat ma asteptam, ieri seara chiar faceam glume pe seama asta.Asta este , faptul e deja cosumat,trebuie sa mergem mai departe si cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru sa fim invingatori.
nelutu
  • Data inscrierii: 10/Apr/2010

Trimis: Thu Apr 15, 2010 12:05 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Eu sint sigura ca veti iesi invingatori din experienta asta Smile. Ba mai mult, fortati de noile imprejurari, veti adopta un stil de viata sanatos si asta e foarte bine.

Nu trebuie sa faci foamea. Puteti sa va mentineti obiceiurile alimentare cu citeva mici schimbari:
- fara alcool si tutun. Un pahar de vin la sarbatori nu e chiar un capat de tara, dar doar atit.
- evitati carnea prajita si in general alimentele prajite. Optati mai bine pentru ceva la cuptor. Pe cit se poate evitati carnea de porc sau macar pe cea grasa
- consumati cit mai multe fructe si legume. Profitati de faptul ca vine vara.

Cam atit. Nu e chiar atit de strict regimul alimentar.

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Mon Apr 19, 2010 12:04 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) EU as adauga la lista de mai sus ca n-ar strica sa bei niste ceaiuri hepatice. Pe mine m-au ajutat sa tin cat de cat sub control transaminazele cu toate ca eu am avut o viremie foarte mare.

Bodanel
  • Data inscrierii: 01/Mar/2009

Trimis: Mon Apr 19, 2010 5:57 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) am gasit pe net o gramada de plante pentru ficat si nu ma pot decide.Mie si teama sa iau ceva sa nu-mi faca mai mult rau.Nu stiu ca sa mai zic.Pe moment consum in fiecare zi sfecla rosie.
nelutu

Trimis: Wed Apr 21, 2010 1:48 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Am revenit si cu incarcatura virala:

Pt mine: Incarcatura virala ;

850 copii ADN HVB/ml
(2,93 log copii ADN HVB/ml)

249 UI/ml
(2,40 log UI/ml)

Sensibilitatea metodei;
51 copii ADN HVB/ml
(1,71 log copii ADN HVB/ml)

15 UI/ml
(1,71 log UI/ml)

pt prietena mea:

1570 copii ADN HVB/ml
(3,20 log copii ADN HVB/ml

460 UI/ml
(2,66 log UI/ml)

nelutu

Trimis: Wed Apr 21, 2010 11:47 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Uau, sunt foarte bune viremiile. Sunt foarte mici, ceea ce e ok. Inseamna ca la nici unul dintre voi virusul nu e activ.

Vazand viremia, eu cred ca transaminazele tale mai ridicate se datoreaza alimentatiei haotice mai mult decat virusului. E foarte posibil ca in momentul in care incepi sa mananci sanatos sa scada. Stiu ca tie ti-a zis medicul ca alimentatia e irelevanta, dar din ce stiu eu, alimentatia nu prea mai conteaza in conditiile in care virusul este f activ (adica la viremii de milioane de copii) cand afectarea hepatica este incontrolabila.

Oricum, de acum, o data la 6 luni va trebui sa va analizati. Deci veti avea ocazia sa va imprieteniti chiar cu medicul. Smile

Multa sanatate.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Thu Apr 22, 2010 7:26 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Dk o sa reusim sa ne imprietenim cred ca o sa-l rugam sa ne si cunune Laughing.Nici eu nu ma asteptam la asa viremii. M-am mai linistit un pic.Oricum de acum incolo o sa am un alt mod de viata si sper sa fie ok.Va multumesc tuturor.
nelutu

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: