Hep

13 zi cu ghinion

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jan 28, 2011 9:28 am Titlul subiectului: 13 zi cu ghinion Raspunde cu citat (quote) Asa incepeam pe 13 aprilie 2010 in a-mi spune amaraciunea si disperarea ce ma cuprinsese.M-a daramat vestea ca am virusul b dar cu ajutorul celor care mi-au scris dupa aceea mi-am mai revenit.Dupa luni de zile bune am intrat iarasi pe forum.NU am mai facut-o pentru ca pur si simplu nu mai vroiam sa aud de transaminaze, viremii etc.Trebuia sa-mi repet analizele pe le sfarsitul lui octombrie dar am tot amanat pana acum.Am sa afisez niste valori pentru a face niste comparatii cu cei care sunt interesati si vor sa-mi acorde putina atentie.Va multumesc !

08.04.2010

GAMMA% 21.3 limita laboratorului 12 - 20.5
ALT/TGP 89 limita laboratorului 21 - 72
fibrinogen 213 .......................... 240-500
viremie 850 copii ADN HVB/ml

21.01.2011

GAMMA% 22.6 ........................... 12 - 20.5
ALT/TGP 47 ........................... 21 - 72
FIBRINOGEN 181 ............................ 240-500
VIREMIE 179 copii ADH HVB/ml

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nelutu
  • Data inscrierii: 10/Apr/2010

Trimis: Sun Jan 30, 2011 3:30 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Bine ai revenit!

Din ce vad eu situatia e ceva mai buna ca acu un an, dar asta nu inseamna decit ca boala nu s-a agravat. Acest mai bine nu e relevant in situatia data.
Nu ai facut tratament in tot acest timp, nu?

Continua-ti viata intr-un ritm normal, fara sa te lasi absorbit de boala si aminteste-ti sa repeti analizele la 6 luni, de preferinta, cel mult un an.

Multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: