Hep

Am nevoie de ceva sfaturi

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Mon Apr 26, 2010 2:01 pm Titlul subiectului: Am nevoie de ceva sfaturi Raspunde cu citat (quote) Salutare. Acum 3 saptamani m-am dus benevol sa imi fac analizele generale de sange, am ajuns sa discut cu medicul meu de familie care mi-a spus ca nu sunt bune cele de ficat si sa merg sa fac analizele de ficat, Toate bune si frumoase pana ce au venit rezultatele in care doctorii mi-au spus ca am hepatita C, am repetat inca o data testul si la fel la hepatita C am iesit pozitiv. Tin sa precizez urmatoarele aspecte: nu consum droguri, nu am facut sex neprotejat sau sa sa fi schimbat partenera ... si totusi am... obosit nu sunt. Ba din contra analizele de la ficat nu am marit nimica la ele, ba din contra PLT vad ca scrie in analiza este de 189 e chiar mai mic decat limitele normale de 200-400 si ALT/TGP este 18 cand val norm sunt de 21-72.
AcHVC - prima data mi-a iesit 1,69 si a 2-a oara a iesit 1.82.

Tin sa precizez din nou ca restul de rezultate au iesit intre valorile normale.

Nu inteleg de unde am contactat virusul .... singur gand mi se duce catre dentist ...

Astept si eu ceva sfaturi din partea dvs.

Va multumesc

P.S. am mai facut o analiza care am inteles ca imi spune exact daca am sau nu dar nu ii mai tin minte numele cu "v" incepea.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Loco
  • Data inscrierii: 26/Apr/2010

Trimis: Mon Apr 26, 2010 11:00 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna,

Viremie sau incarcare virala se numeste analiza de care spui tu. Smile E bine ca ai toate analizele bune.

O alta sugestie de la o posibila infectare: daca ai stat prin spitale intre 1985 - 1993, ai mari sanse sa te fi infectat acolo. Este o intreaga generatie acum cu probleme, nascuta in aceasta perioada. Sad Date fiind analizele tale, aceasta varianta e totusi improbabila.

In alta ordine de idei, e foarte bine ca ai toate analizele bune. Anticorpii anti VHC sunt prezenti si la o persoana care a fost infectata cu virusul si a reusit sa-l eradicheze (o parte din adultii infectati au capacitatea asta). Viremia e, intr-adevar, singura concludenta in cazul tau.

Multa sanatate.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Tue Apr 27, 2010 4:22 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Multumesc mult de raspuns, asta astept si eu acum viremia, dar in acest timp am mai fost si in alta parte sa mai verific daca am virusu hepatic si am facut si ecografie si ficatu si splina au iesit perfecte la eco ....
Abia astept sa aflu rezultatul viremiei sa vad exact ce am.

Multumesc inca o data.

O zi buna

Loco

Trimis: Tue Apr 27, 2010 6:09 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Am vesti bune .... mi-a iesit viremia negativa .... nu am nimica ... mai multe aflu maine cand merg la doctor...

Mai am o nelamurire .... virus in corp dar nu se multiplica asta inseamna viremie negativa ??? Si daca da se transmite sexual, imi pun partenera in pericol?

Multumesc mult .... Multa sanatate va doresc tuturor ... si tinem legatura

Loco

Trimis: Tue Apr 27, 2010 7:59 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Exista doua curente cu privire la situatia ta.

In Romania, viremia negativa inseamna ca tu nu mai ai virusul in organism. Ceea ce e foarte probabil. Cum spuneam si in mesajul precedent, tu poti fi unul din norocosii care au beneficiat de o eradicare spontana a virusului dupa infectare (asa se explica prezenta anticorpilor si viremia nedetectabila).

O idee mai mult sau mai putin contestata este ca viremia e atat de mica, incat nu poate fi masurata prin metodele actuale de masurare, care au gradul lor de precizie, limitat.

Cert este ca, in cazul tau, nu exista activitate virala. Daca medicul iti va spune prima varianta, precum ca nu mai esti infectat, atunci nu-ti pui in nici un pericol partenera.

Ma bucur sa mai aud ca sunt unii care reusesc sa scape de virus. Smile
Multa sanatate.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: