Hep

Anticorpi anti HBs

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jul 10, 2009 8:02 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ce inseamna Ac Anti HBs - Reactive (169.35)? Ar trebui sa ma sperie cifra asta mare? Peste vreo 8-10 zile oricum o sa ajung la un doctor (cand va fi gata si electroforeza) ....dar pana atunci, ma poate linisti cineva? Multumesc anticipat! Smile

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
marmag
  • Data inscrierii: 10/Jul/2009

Trimis: Fri Jul 10, 2009 10:07 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ac anti HBs sunt anticorpii impotriva antigenului de suprafata a virusului hepatic B. Prezenta lor indica una din doua posibilitati (sau amandoua):
1. te-ai vaccinat impotriva virusului hepatic B
2. ai avut sau ai o infectie cu virus hepatic B.

Valoarea mare nu tb sa te inspaimante. Anticorpii, de regula, protejeaza corpul. Deci, cu cat mai multi, cu atat mai bine. Very Happy

Sper ca te-am linistit.

Cele bune.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Fri Jul 10, 2009 2:08 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Multumesc pentru raspuns.

Acum, ca tot m-ai "provocat".....

Vaccin nu am facut.
In schimb am avut virusul B la un moment dat (cu vreo 7 ani in urma) si in urma unui tratatment de 3 luni cu Zefix, virusul a disparut.
E posibil sa mai apara?

Rolling Eyes

Merci.....din nou! Smile

marmag
  • Data inscrierii: 10/Jul/2009

Trimis: Sat Jul 11, 2009 2:32 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Uau, super tare ca ai scapat de el. E posibila o noua infectie cu VHB daca intri iarasi in contact cu el si daca numarul anticorpilor nu e suficient de mare incat sa-ti confere protectie.

Prin urmare, mai bine vb cu medicul tau sa te vaccinezi. Nu stiu exact care-s valorile de referinta ale anticorpilor la laboratorul la care ai fost. Ar tb sa-ti intrebi medicul daca la valorile astea esti protejata sau nu. Ti-am scris in precedentul post care stiam eu ca-s nivelurile de anticorpi la care esti protejata de o noua infectie cu virus hepatic B. Poate cei de la laboratorul tau au alta masuratoare.

Oricum, e imbucurator sa aud ca exista persoane care mai si scapa de virus.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: