Trimis: Tue Sep 20, 2011 2:16 am Titlul subiectului:
Sper ca nu luati in seama cele scrise mai sus legat de alte forumuri de hepatita b.E usor sa imprastii cu noroi.Pe langa ca nu sant justificari la cele scrise mai sus,cine stie ce obraznicii au avut loc,motiv pentru care cineva e pe buna dreptate dat afara de pe vreun forum. Iar legat de luarea in seama a celor scrise pe forumuri,chiar si pe acest forum, tot ce-i scris trebuie luat cu rezerve.
Si eu am intrat ca vizitator pe acel forum amintit in postarile de mai sus si interesant ca informatiile sunt la zi,chiar de ultima ora,normal ca sunt informatii postate si mai de mult timp,dar asta nu inseamna ca sant vechi, au fost postate la vremea aparitiei lor in siturile de specialitate in care au aparut.
Din postarea de mais sus reiese foarte clar frustrarea mai degraba din cauza faptului de a nu avea ultimul cuvant
albert
Data inscrierii: 27/May/2011
Trimis: Tue Sep 20, 2011 6:12 am Titlul subiectului:
E usor pt oricine sa vada daca au existat sau nu alte obraznacii - am acelasi user (si atitudine) si pe acest forum si pe celalat si oricne imi poate vedea postarile.
Nu imprastii cu noroi si nici nu jicnesc, ci doar atrag atentia ca anunite informatii sunt trunchiate si scoase din context de ctare adminsitratori, si afirm acest lucru in urma fatului ca mie mi-au fost trunchiate posturile si prezentate doar parti din ele, fara justificari si in momentul in care le-am cerut am fost exculs.
Poate reiasa frustrare din postul meu precedent, dar nu este frustrare, este doar o ingrijorare ca se spun lucruri gresite cum ar fi ca nedetectabil e echivalent cu inexistent ceeea ce e total fals, cum ca nu exista incapsulare, ma intreb ce mai e Ag Hbe si Ag Hbs atunci, ingrijorare ca ca pe unul din forumurile de hep b (cel indicat) se pune in aceiasi oala lamivudina cu tenofovirul si ca inca oamenii sunt ghidati catre tratamentul cu lamivudina chiar si acuma cind se stie gradul de rezistenta ingrijorare ca pe acelasi forum (declarat antinaturist) sunt acceptate si promovate beneficicile cafelei asupra incetiniri gradului de fibroza (care sunt sustinute de unele studii intradevar) si sunt sterse informatiile despre alt supliment nutritiv care la fel ca si cafeaua are un studiu asumat de un cercetator celebru, ingrijorare ca pe acel forum de B sunt ghidati oamenii de ctre cineva care probabil stie despre C dar despre B nu stie decit maxim generalitati.
Acuma poate sunt eu cam intr-o ureche si unii considera cafeaua c afiind medicament si in acest caz au dreptate dar daca cumva cafeaua nu este medicament atunci nu inteleg atitudinea si cum se face selectia. (cafeua ne palce si noi dam stirea deci e aceptata, supliemnte si noi nu dam stirea deci neaceptata sau azi am chef deci aceptata azi nu am chef deci neaceptata sau ...)
Pe acelasi forum s-a discutat despre gindacii nu stiu carui "medic" (discutia exista si acuma sau exista) si a fot OK ca fiecare sa combata sau sa sutina ideea dar nu s-a aceptat o discute despre un subiect care avea in spate un studiu facut de unul din cercetatori care au lucrat la inventia Lamivudinei in 90 si ceva. (medicul cu gindacii e mai tare ca subeictul lui s-a discutat ...)
spui ca si intrat ca si vizitator (nu stiu la ce sectiuni ai avut acces pt ca este destul de inchis forumul)si ca exista informatii actualizate. E posibil si poate nu le-am vazut eu dar as vrea sa le vad, as vrea sa vad postarile (cu exceptia celor scris de mine care nu stiu daca mai exista sau nu) care spun ca in afara de entecavir si tenofovir celelalte antivirale nu mai sunt recomandate (sunt aceptate dar nerecomandate) in multe state, as vrea sa vad si eu un post in care se specifica ca distanta in timp dintre 2 punctii la ficat ar trebuii sa fie de minim 3 ani (sau 5), punctie promovata masiv de ei impotriva fibroscanului, as vrea sa citesc despre o discutie pe tema Ag Hbs cantitativ, as vrea sa citesc ca in faza de toleranat imuna nu este recomandat un tratament .... sau poate avem o optica diferita despre noutate ... stii ce am citi in schimb ? cum ca in cazul B ficatul are capacitatea de a se reface si ca noile celule sunt fara virus si era o afirmatie fara drept de apel fara a se spune ca exista 2 curente de gindire in teoria refacerii ficatul si ca in cazul in care acest se reface din dididerea celulelor stem, celule neafectate de virusul b, atunci intradevar noile celule nu sunt infectate, dar mai este o teorie cum ca se reface din dividerea celulelor existente caz in care se transfera si alce cccDNA caz in care celula noua este infectata ....
dupa cum am spsu si in postul precedent pe acel forum exista informatii destul de cuprinzatoare despre HBV dar nu sunt actualizate ... si si acele informatii noi care mai exista sunt sunt trunchiate de catre administratori (administratori care au impresia ca sunt mai destepti decit useri si trunchiaza si sterg informatii pt a proteja useri)
(si ca o paranteza vezi citi alti useri au fost dati afara de pe acelasi forum .... vezi pe unde sunt useri care au postat cele mai multe informatii de-a lungul timpului )
scuze de offtopic - daca se considera nepotrivit acest raspuns e ok sa fie sters.
sau poate te refei la forumul de C, afirmatiile mele erau la adresa forumului de B (dupa cum am spus si in celata postare despre forumul de C nu stiu nimica si sper sa fie intr-o situatie mai normala )
sanatate tuturor!
4est
Data inscrierii: 13/Jul/2011
Trimis: Tue Sep 20, 2011 6:40 am Titlul subiectului:
Forumurile sunt forumuri.Nimeni nu-i perfect.
Cati is activi si cati nu,ei stiu din ce cauza,asta nu-i treaba noastra.Multi doresc numai sa citeasca
albert
Trimis: Tue Sep 20, 2011 7:02 am Titlul subiectului:
intradevar, asa este.
vroaim doar sa subliniez faptul, pt cine este interesat, ca a da afara peroanele cu un punct de vedere diferit este o practica constanata si nu este nimic iesit din comun in cazul meu (poate doar atitudinea mea ceva mai incisiva).
sanatate tuturor!
4est
Trimis: Tue Sep 20, 2011 7:18 am Titlul subiectului:
Nu poate sti nimeni cauza pentru care cineva este dat afara de pe vreun forum,si nici mie nu mi se pare iesit din comun atata timp cat diferenta punctului de vedere e legat de hepatoprotectoare sau altele asemenea, despre care multi cred ca ar face nu stiu ce minuni sau atitudinea necorespunzatoare. Sa ai grije ce atitudine ai si aici.
Aici ma opresc,cud-ta nu se mai ajunge la un sfarsit.
sanatate!
albert
Trimis: Tue Sep 20, 2011 7:23 am Titlul subiectului:
multumesc de sfat
si intradevar ar trebui ca si eu sa ma opresc aici cu discutia acesta, e mult prea offtopic sau sa deschid un subiect nou pentru acest topic dar nu stiu cit de oportun pt comunitate ar fi.
cit despre hepatoprotectoare putem sa discutam pe un nou post, personal sunt impotriva administrarii hepatoprotectoarelor ca si tratament pt virusulu hepatic H, dar pot sa accept ca un hepatoprotector este indicat sa fie adminsitrat in momentul in care de exemplu iti este administrat un medicament cu o toxicitate mai mare pt ficat (referitor la ultima varinata o acept dar inca nu am argumente nici pro nici contra si daca civena are argumente pro sau contra ar fi minunat).
4est
Trimis: Tue Sep 20, 2011 2:42 pm Titlul subiectului:
Discutia a devenit offtopic, desi interesanta . As aprecia daca s-ar muta eventual in alt topic.
Si eu cred ca informatiile de pe forum trebuie sa fie un punct de plecare pentru fiecare care se confrunta cu oricare boala. Deciziile despre un eventual tratament trebuie luate individual, dupa discutii obligatorii cu medicii si dupa ce sint clarificate toate aspecte ale bolii, pe cit posibil.
Pe forum nu se dau sfaturi medicale, sper ca am fost destul de clari, pe acest forum, in aceasta privinta.