Trimis: Sat Dec 17, 2011 1:06 pm Titlul subiectului: Catre admin s membri
Salut admin!!!Sunt nou pe acest forum......as dori in primul rand sa te felicit,ai facut o treaba excelenta FELICITARI!!!In al 2-lea rand....am observat ca ai facut acest forum pentru ca cei cu aceasta problema sa se informeze si sa discute intre ei......ma gandeam ca.ar fii bun un CHAT PRIVAT,dak te pricepi s faci.....sunt de parere ca ar fi mult mai simplu de comunicat pe langa postari....asa ne.am cunoaste mai bn intre noi si am fii o mik familie .....
Voi ce parere aveti?(daca tot ai citit.....posteaza.ti parerea)
PS: Sper ca n.am deranjat cu aceasta sugestie
edy91
Data inscrierii: 14/Dec/2011
Trimis: Mon Dec 19, 2011 7:58 am Titlul subiectului:
exsista deja posibilitatea de a trimite un mesaj privat (vezi butobul PM), sau daca nu scrie sa vada toata lumea (cred ca toti am trecut prin multe stari si posibil ca sa raspuna mai multe persoane)
sanatate tuturor!
4est
Data inscrierii: 13/Jul/2011
Trimis: Mon Dec 19, 2011 10:58 am Titlul subiectului:
Da 4est stiu de existenta acelor mesaje private .....knd am zis "chat privat" cred ca ai inteles gresit....ma refeream s putem vorbi doar membri....sa nu poata participa cei care nu au cont s care intra la misto.....asa cei kre au o intrebare pot afla raspunsul mult mai repede si poti cunoaste persoane mult mai usor.....parerea mea multumesc pentru raspuns!!
edy91
Data inscrierii: 14/Dec/2011
Trimis: Tue Dec 20, 2011 1:16 am Titlul subiectului:
@edy91
Vom lua in considerare ideea infiintarii unei sectiuni private (nu va fi Chat privat de genul Yahoo Messenger sau Gtalk, ci eventual o sectiune cu acces restrictionat la anumiti useri in forum).
In general, cei care intra pe acest forum au aceeasi problema. Forumul este public pentru a ajuta si pe cei care nu vor sa se inscrie cu informatii care i-ar putea interesa.
Deocamdata, scopul principal al forumului este de informare. Vom incerca sa facilitam si socializarea totusi.
Multa sanatate.
admin
Site Admin
Data inscrierii: 11/Oct/2007
Trimis: Tue Dec 20, 2011 4:01 am Titlul subiectului:
Am inteles,mersi!