Hep

completare

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jul 24, 2009 1:53 am Titlul subiectului: completare Raspunde cu citat (quote) am uitat sa va spun ca HBs si HCV au iesit negative!
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cipdavid
  • Data inscrierii: 24/Jul/2009

Trimis: Fri Jul 24, 2009 3:59 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Care HBs ti-a iesit negativ: Ag HBs sau Ac anti HBs ?
anamaria9196
  • Data inscrierii: 25/Jun/2009

Trimis: Fri Jul 24, 2009 4:55 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Daca esti printre norocosii care nu au nici un virus, atunci e cazul sa adopti un stil de viata corect, ca transaminazele alea ridicate s-ar putea sa fie rodul unei alimentatii necorespunzatoare. Deci, fara grasimi, fara alcool si bauturi carbogazoase o perioada, si apoi vezi daca ti-au revenit la normal transaminazele.

Multa bafta.

cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Fri Jul 24, 2009 6:14 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
anamaria9196 a scris:
Care HBs ti-a iesit negativ: Ag HBs sau Ac anti HBs ?

antigen HBs - negativ
Ac anti HCV - negativ

asa imi apare pe buletinul de analize

cipdavid

Trimis: Fri Jul 24, 2009 6:15 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
cla a scris:
Daca esti printre norocosii care nu au nici un virus, atunci e cazul sa adopti un stil de viata corect, ca transaminazele alea ridicate s-ar putea sa fie rodul unei alimentatii necorespunzatoare. Deci, fara grasimi, fara alcool si bauturi carbogazoase o perioada, si apoi vezi daca ti-au revenit la normal transaminazele.

Multa bafta.

mersi cla, sper sa fie doar atat,... un simplu regim si putin sport sunt in stare!! Rolling Eyes

cipdavid

Trimis: Fri Jul 24, 2009 8:55 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Asa cum a scris cla, "esti printre norocosii care nu au nici un virus". Succes la regim si sport !!!!
anamaria9196
  • Data inscrierii: 25/Jun/2009

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: