Trimis: Tue Dec 29, 2009 2:17 pm Titlul subiectului: cum sa procedez
buna seara eu sunt noua pe aici ca voi toti am si eu o povara de dus defapt doua si mama si sotul meu au vhb cronica au descoperito in urma cu 1,5 ani fac tratament lagosa ,omega 3 ,hipocol dar necazul e ca Dr ii spune mereu sa faca punctia iar sotul meu nu vrea la fel nici mama nu reusesc sa ii conving nicicum.Analizele au iesit destul de bine pot sa zic ce ma sfatuiti sa fac
aida
Data inscrierii: 29/Dec/2009
Trimis: Wed Dec 30, 2009 11:23 am Titlul subiectului:
Buna Aida si bine ai venit pe forum.
Lagosa, omega 3 si hipocol nu sint tratamente pentru hepatita, sint doar niste hepatoprotectoare care au rolul de a ajuta ficatul, dar ele singure nu trateaza hepatita.
Tratamentul pentru hepatita este cu interferon sau cu antivirale. Pentru ambele tipuri este necesar sa se faca un dosar la casa de asigurari cu rezultatele la diferite analize (transaminaze, viremie si biopsie). Deci biopsia (sau punctia) este necesara doar daca veti dori sa faceti un dosar de tratament.
Fara a sti care sint valorile transaminazelor si a viremiei in cele doua cazuri nu pot sti daca se impune sau nu o biopsie pentru a clarifica stadiul bolii.
Daca mai ai neclaritati, te rog sa revii cu intrebari.
Multa sanatate. _________________ Ella
ella
Data inscrierii: 08/May/2008
Trimis: Wed Dec 30, 2009 2:31 pm Titlul subiectului: multumesc
multumesc foarte mult pt raspuns dupa sarbatori o sa mergem sa mai faca o serie de analize eventual si viremia si apoi o sa mai revin multa sanatate tuturor