Hep

Dieta lacto-ovo-vegetariana si Hepatita B

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jun 17, 2011 5:18 am Titlul subiectului: Dieta lacto-ovo-vegetariana si Hepatita B Raspunde cu citat (quote) Buna,

As fi interesat de parerea unor membrii de aici despre a fi vegetarian si purtator de hep B / C.

Eu sunt de mai bine de 7 luni lacto-ovo-vegetarian si ma simt foarte bine, nu am facut aceasta schimbare din cauza ca am hepatita B, ci vroiam sa incerc un alt stil de viata.

Intrebarea mea este, oare afecteaza cu ceva dieta mea dezvoltarea virusului, am incercat sa caut informatii pe Internet, dar nu gasesc informatii concrete. Citeam ca un surplus de fier si proteine vegetale favorizeaza replicarea virusului, dar nu am putut confirma.
La ultima consultatie avuta cu doctorul meu, mi-a spus ca nu e nici o problema sa fiu vegetarian. Stiu ca trebuiesc evitate grasimile si prajelile, alcool si bauturile energizante.

Personal, mi se pare interesant subiectul.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
tomitzel
  • Data inscrierii: 09/Jun/2011

Trimis: Tue Aug 16, 2011 5:53 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) nici eu nu cred ca are de ce sa te afecteze negativ

alinapopa37
  • Data inscrierii: 16/Aug/2011

Trimis: Wed Aug 24, 2011 7:12 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) atentie la nivelul de vitamina D - se pare ca acesta vitamina are o coelatie cu virusul si timind sema ca este o vitamina care este solubile in grasimi si insolubila in apa gaseste in alimete grase (peste gras de exemplu ...). vitamina D este produsa de piele prin expunera la razele soarelui, dar trebuie monitorizata
Atentie si la alte vitamine A sau C sau B si la aminoacizi esentiali care deobicei se gasesc in proteinele animabilce si mai putin in cele vegetale.

In rest nu cred ca este vreo problema Smile

4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: