Hep

discutii hepatita c

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Sun Jan 17, 2010 3:46 am Titlul subiectului: discutii hepatita c Raspunde cu citat (quote) Buna ziua.multumesc celor ce mi/au trimis mes si daca stie cineva ce inseamna punctajul f1 si a1 la biopsia pt hepatita c.acest punctaj la obtinut sotul meu la biopsie si ni s/a spus ca nu are ciroza si nici nu8 e nevoie de interferon.Acum face tratament cu essentiale si hepatobil dar am auzit ca este o firma italiana care produce interferon si e destul de accesibil ca pret 160lei dar tocmai pretul atat de mic ma face neincrezatoare.Daca stie cineva de acest interferon va rog sa/mi explice si mie .firma e din Milano
O zi buna tuturor.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ancuta
  • Data inscrierii: 22/Jul/2009

Trimis: Mon Jan 18, 2010 11:50 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Ancuta,

Fibroza f1 inseamna un stadiu minimal al cantitatii de tesut cicatrizat gasit in ficat, ceea ce inseamna ca boala nu este foarte avansata. Ciroza este echivalenta cu f4, deci sotul tau nu are inca ciroza. Nu stiu care sint celelalte analize (transaminaze, viremie), dar daca si ele sint in limite normale, atunci el poate sa ramina in aceasta stare de fibroza incipienta foarte mult timp.

Nu am auzit de interferonul despre care vorbesti tu, dar eu nu as incepe tratament cu un medicament care nu este recomandat de medic. In cazul hepatitei (fie C, fie B), pentru ca tratamentul sa fie eficace, este foarte important sa fie facut intr-un anume moment, adica cind hepatita este activa.

Medicul v-a recomandat sa depuneti dosarul pentru interferon sau nu?

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Thu Jan 21, 2010 7:22 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Multumesc Ella.sotul meu face in fiecare an analizele hepatice si anul asta a descoperit ca este reactivat virusul.el tine regim din ziua cind am auzit ca este bolnav dar munceste f. mult.Inainte de prelevarea biopsiei i s/a spus ca e posibil sa aibe ciroza dar nu inteleg de ce analizele sunt slava DOMNULUI bune eco iar aceptabil dar la biopsie nu au putut sa recolteze din prima.i/au spus ca sunt probe insuficiente apoi la a2a incercare dupa o luna nu au gasit ficatul si la a 3a incercare dupa eco l/au pus sa urce de cateva ori scarile sa se vada de unde pot lua si de acolo banuiesc ca a venit ideea de ciroza ma temeam sa mai citesc iesirea din spital .a fost internat la tg.mures de cand e bolnav numai acolo mergem.Iar de interferonul de care am amintit o doctora naturista din oras ne/a vorbit dar in afara de ea nu am auzit pe nimeni.noi suntem din p. neamt/era vorba de interferon inante de rezultatul biopsiei dupa ce a venit nu s/a mai pus problema timp de 3 ani nu mai face biopsie si sper sa nu fie nevoie nici de interferon
Ancuta
  • Data inscrierii: 22/Jul/2009

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: