Hep

Dureri de dinti

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Sun Jul 25, 2010 2:08 am Titlul subiectului: Dureri de dinti Raspunde cu citat (quote) Buna! sunt nou pe aici...am hepatita c... urmez tratamentul cu interferon, mai am 2 luni si-l termin. Dar de ceva vreme am dureri ingrozitoare de dinti si cred ca, chiar am si puroi (caci mi s-a umflat) si nu cred ca-i asa bine sa stau cu infectia asta . Nu stiu ce sa fac? La dentist n-as vrea sa ma duc pana la final, dar nu mai suport durerea. Ce ma sfatuiti sa iau? Dr. meu mi-a zis, in caz de dureri mari, se va intrerupe interferonul, de asta nici nu indraznesc sa vorbesc cu el...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DAN
  • Data inscrierii: 25/Jul/2010

Trimis: Sun Jul 25, 2010 9:12 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Dan,

Nu inteleg despre ce dureri vorbea doctorul tau cind a spus ca va intrerupe tratamentul in caz ca apar. Dar nu prea are legatura cu durerea de dinti.

Eu as merge la dentist, asta e clar. Nu vad nici un motiv pentru care sa amini inca 2 luni, mai ales ca spui ca s-au umflat.

Poti discuta cu dentistul si sa-i spui ca esti sub tratament cu interferon. Daca e infectie si va trebui sa iei antibiotic ar trebui sa discuti si cu medicul hepatolog.

Multa sanatate si bafta cu tratamentul

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Mon Jul 26, 2010 3:25 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ella a scris:
Buna Dan,

Nu inteleg despre ce dureri vorbea doctorul tau cind a spus ca va intrerupe tratamentul in caz ca apar. Dar nu prea are legatura cu durerea de dinti.

Eu as merge la dentist, asta e clar. Nu vad nici un motiv pentru care sa amini inca 2 luni, mai ales ca spui ca s-au umflat.

Poti discuta cu dentistul si sa-i spui ca esti sub tratament cu interferon. Daca e infectie si va trebui sa iei antibiotic ar trebui sa discuti si cu medicul hepatolog.

Multa sanatate si bafta cu tratamentul

Mersi, Ella
Tocmai am sunat la mai multi dr. dentisti si nici unul n-a vrut sa ma programeze, m-au trimis la urgente la maxilo-faciale, motivand ca nu au mai avut cazuri si nu stiu cum sa procedeze...doar unul mi-a spus ca se va documenta si sa revin c-un telefon... Cred totusi ca-mi voi suna medicul; mie asa mi-a zis, in caz ca durerile devin insuportabile, indiferent de localizarea lor, vom opri sau vom micsora doza pana ma voi simti mai bine. De dentisti mi-a zis la inceputul tratamentului ca nu am voie sa umblu in gura pe perioada tratamentului (cred ca se referea la scos...)

DAN

Trimis: Sat Jul 31, 2010 2:37 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Probabil ca se referea la extractii. In timpul tratamentului cu interferon sistemul imunitar este foarte scazut si creste riscul infectiilor. Deci e bine sa se evite genul acesta de operatii invazive.

Dar, tocmai pentru ca sistemul tau imunitar este scazut, nu cred ca este o idee buna sa stai cu niste infectii asteptind sa termini tratamentul.

Cel mai bine este sa discuti cu medicul sa cautati impreuna o solutie viabila pentru tine.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Sun Aug 08, 2010 2:59 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Mi-am luat inima in dinti si-am fost la dentist...surprinzator mi s-a zis ca nu am nimic...mi-a facut si film, cica am o dantura "perfecta", tinand cont de varsta... atunci intrebare: ce anume mi s-a umflat si nu a trecut decat cu antibiotic?...ramane in continuare o dilema...Mai mult ca sigur asa se manifesta la mine efectele interferonului, nu stiu ce sa mai zic... Sper din suflet sa termin mai repede tratamentul si sa nu mai am probleme, cel putin sa nu mi se agreveze durerile de dinti! Multa sanatate!
DAN

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: