Trimis: Thu Jul 29, 2010 4:28 am Titlul subiectului: Entecavir - de unde?
Hello,
Am fost diagnosticat acum aproape un an cu hep B. Viremia a crescut pana la 100 si ceva de mii si am facut si punctie, al carui rezultat e ca trebuie sa incep tratamentul.
Problema e ca nu mai sunt fonduri la CAS si dosarul meu asteapta... Tanti de acolo mi-a zis ca anul asta sa nu ma astept la tratament.
Nu as vrea sa-mi creasca si mai mult viremia asa ca va intreb... este vreo alta modalitate de a obtine entecavir (nu am ales interferon, ma sperie tratamentul)? Se gaseste in strainatate la preturi ok? La noi cu cat e comercializat?
Eu am gasit pe net la 1000$ 30 pastile
Multam de info
ionescu
Data inscrierii: 07/Apr/2010
Trimis: Sat Jul 31, 2010 2:33 am Titlul subiectului:
Din pacate pretul pentru acest tip de tratament este foarte mare si sincer nu cred ca o persoana cu venituri normale poate sustine un astfel de tratament, mai ales ca e un tratament de durata.
Imi pare rau, dar cred ca va trebui sa astepti pina iti este aprobat dosarul la CAS. Partea "buna" (asta ca sa vedem partea plina a paharului) este ca e putin probabil ca analizele tale sa se deterioreze pe parcursul acestui an de asteptare.
Unele spitale au diverse programe sponsorizate de companiile farmaceutice (trials). Incearca sa vorbesti cu medicul care te are in evidenta poate stie de vreun asemenea program si te-ar putea include.