Hep

help!!!

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Wed Aug 18, 2010 2:45 am Titlul subiectului: help!!! Raspunde cu citat (quote) am fost depistat cu hepatita B acuta - aveam TGP 5000 cand am intrat in spital...can am iesit dupa 1.5 luni aveam 25.
au trecut 3 luni de tratament cu lagosa si as vrea sa intreb : oare mai am virusul in sange? saliva mea e infectata si ea nu? posibil sa mi fi trecut in 3 luni? am tinut regim strict !
stie cineva care ar fi analizele exacte care tre sa le fac in particular pana ajung luna viitoare la programare in spital?? si cat costa??

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
lorena27
  • Data inscrierii: 18/Aug/2010

Trimis: Wed Aug 18, 2010 12:55 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Hepatita acuta dureaza in jur de 6 luni. Mai exact atita timp ii ia organismului sa scape de virus si sa creeze anticorpii necesari protectiei viitoare.

Cel mai bine este sa astepti pina la 6 luni de la primul diagnostic si sa-ti faci urmatoarele analize:
- AgHBs - antigenul care va trebui sa fie negativ pentru a te considera vindecat
- AcHBs - anticorpii care trebuie sa fie pozitiv ( peste 10 ca valoare cantitativa) pentru a fi protejat.

Aceste analize costa in jur de citeva zeci de RON fiecare.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: