Hep

hepatita b

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Tue Jun 01, 2010 1:53 pm Titlul subiectului: hepatita b Raspunde cu citat (quote) Buna tuturor, ma altaur si eu celor care navigheaza ep acest site. am 26 de ani si de aproximativ un an, sunt " purtatoare sanatoasa a virusului hepatic b" .. am navigat pe zeci de site uri, am citti multe info, dar intr un final am concluzionat ca trebuie sa mi traiesc si viata. ma mai crizeze din cand in cand ...dr, revin cu picioarele pe pamant, mai ales, cand citesc randurile scrise de diverse persoane care trec si ele prin aceste stari. de cand am aflat de hepatita b- mananc mai sanatos... deci, clar mi-am imbunatatit stilul de viata, asta ar trbuie sa echilibreze dezavantajul de a avea hepatti b... tot trag spre o speranta de viata de vreo 70 de ani Smile ... va doresc tuttuor celor care cittit aceste randuri sa zambiti! putea fi si mai rau daca nu aflam la timp... important e sa avem mai multa grija de noi. nu va faceti probleme din cauza prietenilor care nu va mai ramn aproape... nu merita sa va fie aproape... veti gasi alte persoane care merita acest statut.. va pup si va doresc tuturor, transaminaze mici... scrie-ti mi... poate mai impartasim ganduri. cu drag, deea
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
deea
  • Data inscrierii: 01/Jun/2010

Trimis: Tue Jun 29, 2010 1:47 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Deea,

Ma bucur foarte tare cind vad asemenea mesaje pentru ca sint de ajutor celor care se lupta inca sa accepte aceasta boala.

Felicitari pentru atitudine si multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: