Hep

Hepatita B si animalele de companie

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Thu Dec 10, 2009 9:16 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Uite aici:
http://reteteculinare.ro/forum/discutii/ochiuri_invelite-5431/?highlight=ochiuri%20invelite
o reteta de ochiuri (au acelasi gust, doar ca nu-s prajite deloc. Eu de ex, am pus in loc de untul din reteta o lingurita de lapte - ceea ce cred ca poate lipsi de tot) Very Happy

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Thu Dec 10, 2009 2:14 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) ce bine arataaa!am cumparat carte cu retete, daca va intereseaza postez retetele.
ana cristina
  • Data inscrierii: 05/Dec/2009

Trimis: Fri Dec 11, 2009 5:13 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ai gasit carte cu retete pentru bolnavii de hepatita? Sau e o carte de bucate generala?
cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Trimis: Fri Dec 11, 2009 1:41 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Editura Nicol, scrisa de Gemil Mecari si se numeste 300 de retete dietetice.retetele sunt in ordine alfabetica, iar sub fiecare titlu al retetei , la ce afectiune "se potriveste".A costat 9.9 lei.
ana cristina

Trimis: Fri Dec 11, 2009 1:43 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) uite si se poate cumpara..
http://www.librarultau.ro/carte/300-retete-dietetice--i20930

ana cristina

Trimis: Sat May 21, 2011 8:27 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Salut,

Si eu am aflat saptamana aceasta ca am hepatita b ..... am si eu un pisoi care e putin cam temperamental. Ma inrebam daca virusul hepatic se transmite si la pisici, daca pot sa il raspandeasca prin muscatura ..... va multumesc. (imi cer scuze daca e stupida intrebarea, dar inca imi tot fac analize, am aflat putin de la medici si nu am nici cea mai vaga idee de unde sa incep ..... )

Symy
  • Data inscrierii: 21/May/2011

Trimis: Sun May 22, 2011 6:36 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Symy,

Bine ai venit pe forum. Imi pare rau ca esti si tu infectata, dar e bine ca ai aflat si ca poti lua masuri. Daca te putem ajuta cu raspunsuri la intrebarile pe care cu siguranta le ai, nu ezita.

Legat de intrebarea ta de mai sus. Virusul hepatic B este un virus uman si nu poate fi transmis animalelor (poate cu exceptia primatelor mari, de ex cimpanzei). Prin urmare nu poti imbolnavi pisica sau ciinele.

Teoretic insa virusul traieste o vreme pe diverse suprafete, deci poate trai si pe blana animalelor si tot teoretic cineva ar putea sa-l ia indirect, daca amindoi mingiiati acelasi animal si singele tau ajunge pe blana acelui animal. Dar e un caz pur teoretic, din ciclul "drobul de sare" din poveste Smile.

N-am auzit sa existe studii relativ la acest mod de transmisie, probabil pentru ca nu intra in discutie.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Sun May 22, 2011 8:25 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Iti multumesc din suflet, Ella Smile mi-ai luat o piatra de pe suflet. Mi-e foarte drag motanul si nu as vrea sa fiu nevoita sa renunt la el din cauza hepatitei.
Symy
  • Data inscrierii: 21/May/2011

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: