Hep

hepatita b si proteinele=?

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jan 28, 2011 6:16 am Titlul subiectului: hepatita b si proteinele=? Raspunde cu citat (quote) buna am si eu o intrebare;pot sa consum proteine,kreatina sau alte substante nutritive?am hep.b din 2008 depistat,viremie foarte mica,51,am inceput sa fac un pic de fitnes pt ca eram un pic gras,adica 98kg,30 ani,1,83 inaltime,acum am 90 de kg,nu mi sa dat nici un tratament atata tot sa consum ceai hepatic,si sa iau silimarina si esentiale.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
maci
  • Data inscrierii: 27/Nov/2009

Trimis: Sun Jan 30, 2011 3:38 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna maci,

Nu cred ca e o idee tocmai buna. Toate aceste proteine vor trebui in final procesate de ficat. In cazul tau ficatul este deja afectat de hepatita prin urmare cred ca ar trebui sa-l protejezi cit mai mult. De aici recomandarea pentru regim alimentar.

Stiu ca fiecare decide pentru el, dar eu nu le-as recomanda nici unui om sanatos. Este foarte bine ca faci sport, dar nu trebuie sa treci in extrema cealalta.

Multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Sun Jan 30, 2011 3:56 am Titlul subiectului: pt.ella Raspunde cu citat (quote) mersi mult pt.sfat inca nu am luat nimic de genu proteinelor,am fost si eu curios,ai dreptate,o sa fie greu pt.ficat,iti urmez sfatul,mersi si sa ai o zi formidabila.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Adresa AIM Codul Yahoo Messenger Codul MSN Messenger
maci
  • Data inscrierii: 27/Nov/2009

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: