Hep

hepatita c dupa tratament

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Fri Dec 16, 2011 8:36 am Titlul subiectului: hepatita c dupa tratament Raspunde cu citat (quote) a]..........In anul 2006 am facut tratament cu interferon pentru hepatita c si la sfarsit viremia a fost nedetectabila.In prezent analizele sunt bune insa apar anticorpii Hvc ,au acestia vre-o legatura cu viremia sau apar toata viata fara a mai avea virusul activ.
b]------Tot in familia mea sotul a facut si el interferon ,pentru virusul C,insa rezultatul a fost nonrespoder,viremia a crescut in 4 luni de tratament de 60 de ori,dupa care i s-a oprit tratamentul,din 2007 si pana in prezent nu i s-a mai administrat alt tratament spunandui-se in fiecare an ca nu exista alt tratament pentru nonresponderi.
Stie cineva o alta varianta chiar si experimentala ?!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
silicaru
  • Data inscrierii: 16/Dec/2011

Trimis: Sat Dec 17, 2011 7:31 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) 1. Anticorpii nu-ti vor disparea din organism. Ba mai mult, daca ai scapat de tot de virus, te pot proteja de o noua infectie (depinde de cat de multi sunt).

2. Cred ca este telaprevirul (Incivo) acum disponibil in Europa (nu stiu daca si in Romania) pentru non responderii la tratamentul clasic impotriva hepatitei C.

Sunt 2 articole pe tema asta aici.

Oricum, lucrurile se misca in directia buna in ceea ce priveste tratamentele virusilor hepatici si eu chiar am speranta ca in curand vor exista tratamente care sa eradicheze complet virusii.

Multa sanatate pana atunci Smile .

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cla
  • Data inscrierii: 27/Jun/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: