| Mesaj | Autor |
|---|
| raluca a scris: |
| AgHBs a fost reactiv.
Medicul de familie a spus sa-mi fac analizele AgHBe care mi-a iesit negativ, Anti Hbe care a iesit pozitiv, GPT/ALAT/ALT - 30 U/L, GOT/ASAT/AST - 28 U/L si Anti HD mi-a iesit neagtiv. In urma acestor rezultate concluzia a fost ca: am fost candva infestata cu hepatita b si corpul meu a luptat singur cu boala, si ca sunt purtatoare inactiva. Nu am fost indrumata sa fac alte investigatii. |
|
Anul trecut in septembrie am ramas insarcinata si la repetarea analizelor pentru hepatita b , AgHBs a iesit reactiv (2000,27 S/CO)... concluzia asistentei care mi-a inmanat rezultatele a fost: cezariana 100%, NU alaptat si vaccinarea nou nascutului cu vaccinul imunoglobulina. Medicul ginecolog mi-a spus ca nu ne putem pronunta daca va fi neaparat cezariana pana nu vom avea rezultatul viremiei, lucru care m-a mai linistit in sensul ca as prefera nasterea naturala. |
|
va rog din suflet sa ma lamuriti si pe mine este sau nu necesara cezariana, voi putea alapta sau nu, iar acest vaccin imunoglobulina este vaccinul care se administreaza tuturor nou nascutilor sau e ceva suplimentar mamelor purtatoare de virus b? Va multumesc. |