Hep

hepatita toxica

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Mon Sep 20, 2010 3:18 pm Titlul subiectului: hepatita toxica Raspunde cu citat (quote)
help
Dupa un episod hepatic cu valori crescute ale transaminazelor GGT bilirubinei am primit un diagnostic prezumtiv de hepatita cronica activa. Refacand analizele la doua luni , la trei luni aceste valori crescute initial sunt normale. Ce sa cred? ca am scapat de hepatita? A fost doar un agent toxic care a tulburat functionarea ficatului si regimul alimentar si hepatoprotectoarele au fost suficiente? Ce stiti de hepatitele toxice si cum evolueaza ele?
Multumesc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
POITIERS
  • Data inscrierii: 20/Sep/2010

Trimis: Thu Sep 23, 2010 11:22 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Poitiers si bine ai venit pe forum,

Hepatita ta cronica nu este cauzata de virusul B sau C? Adica ai facut aceste analize (antigen HBs si anticorpi HC) si au iesit negativi?

Din cite stiu simptomele hepatitei toxice dispar atunci cind expunerea la substantele toxice care au cauzat-o inceteaza. Poate asta e si cazul tau. In unele cazuri ficatul ramine insa afectat.

Diagnosticul tau a fost sigur de hepatita cronica activa? Poate a fost doar o hepatita acuta si a trecut.

Daca as avea analizele pe baza carora ai primit diagnosticul de "hepatita cronica activa" poate as putea sa am o imagine mai clara.

Multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: