Trimis: Thu Dec 01, 2011 5:10 am Titlul subiectului: Hepatita virus c Fibroscan f1 viremie 1.100.100 intrebare?
Din 2008 am aflat ca sunt infectat cu virus hepatita C anticorpi pozitivi viremia 1.100.000 iar fibroscan F1, ce imi recomandati sa fac,sa astept si sa tin regim pana apare un alt tratament mai eficient si cu mai putine efecte adverse sau sa intru in programul actual cu interferon si ribavina? Va multumesc anticipat,astept parerea doar celor cunoscatori daca se poate.
alexadm
Data inscrierii: 01/Dec/2011
Trimis: Thu Dec 01, 2011 9:07 am Titlul subiectului:
Valoarea viremiei e cea din 2008 sau e actuala?
Nu-ti poate spune nimeni ce sa faci, in mod evident. Tu decizi daca merita sa incerci sa scapi de virus (tratamentul este destul de eficient si ai sanse reale sa eradichezi virusul de tot, inainte de a-ti accentua fibroza).
E adevarat ca cercetarile evolueaza si ca vor fi disponibile tratamente poate mai eficiente si mai usor de tolerat. Dar pana vor fi aprobate si ca tratament uzual in Romania, va mai dura ceva...
Si in plus, nu mai stiu cat dureaza acum aprobarea dosarului. Dar daca e ca acum 3 ani, va mai trece un an pana cand vei incepe efectiv tratamentul, timp in care, virusii actioneaza...
Multa sanatate!
cla
Data inscrierii: 27/Jun/2008
Trimis: Thu Dec 01, 2011 9:14 am Titlul subiectului: Viremia e din 2011
In 2008 cand am aflat de virus nu am facut viremia,aceasta este actuala din 2011. multumesc de raspuns