Trimis: Tue Oct 19, 2010 9:41 am Titlul subiectului: In cat timp se aproba dosarul de interferon de te incadrezi
Mi au depistat hepatita C in 2007 . Mi-au facut toate analizele biopsie viremie etc si au spus de la spital ca imi fac dosar pentru interferon ca nu-i nici prea grav nici prea la inceput si ma incadrez pt el. Dupa 2 ani , dupa ce tot la 3-5 luni am mers la control cand am intrebat cand imi incep tratamentul au spus ca nu stiu ce analiza trebuia sa-mi fac si nu mi-am facut . Desi eu am mers la control si puteau sa-mi zica. Atunci in 30 octombrie 2009 mi au pus din nou dosarul si au zis ca in 10 luni se aproba uite ca nici acum nu s-a intamplat asta. Azi mi-au spus ca sa vin in martie 2011. S-ar putea ca am varsta de 53 de ani? Sau ce se intampla? Aspteapta bani sau ce?
nanag1957
Data inscrierii: 19/Oct/2010
Trimis: Sun Oct 24, 2010 2:33 pm Titlul subiectului:
Din ce stiu eu perioada de asteptare e de 6 luni - 1 an, in functie de gravitatea bolii, a orasului in care te afli, citi bani au alocati si inca o serie de criterii, nu foarte clare din pacate. Acum, fiind si o perioada de criza, perioada e posibil sa mai fi crescut.
Tind sa cred ca nu ti-au dat un raspuns concret pentru ca nici ei nu-l cunosc. Probabil doctorii depun dosarele, dar se opresc undeva la casa de asigurari.