Trimis: Sat Dec 11, 2010 8:35 am Titlul subiectului: interpretare analize
buna ziua,in speranta ca cnv ne va ajuta cu un sfat pana ajunge la medic sora mea avem urmatoarea problema:in urma unor analize i s-au descoperit urmatoarele rezultate care pe noi ne-au speriat ,acestea sunt: anticorpi anti hcv NEGATIV, antigen hbs sreening POZITIV,si la observatii laborator:ag hbs a fost testat prin metoda chemiluminescentei,rezultatul fiind REACTIV(1612,60).aslo 405,7,glicemie serica65,TGO22,TGP 25,TRIGLICERIDE 61, am vrea sa stim ce inseamna toate acestea,are hepatita B?se poate spune ca este cronic?va rugam daca a mai fost cnv in aceasta situatie sa nae spuna si noua ce inseamna,va multumim pt orice sfat.
cristinaioana
Data inscrierii: 11/Dec/2010
Trimis: Mon Dec 13, 2010 6:56 am Titlul subiectului: interpretare analize
buna ziua,mai este cnv pe situl acesta?am lasat si eu un mesaj,poate cnv sa imi raspunda?
cristinaioana
Data inscrierii: 11/Dec/2010
Trimis: Mon Dec 13, 2010 1:44 pm Titlul subiectului:
Buna, Cristina,
Rezultatele analizelor indica o infectie cu virus hepatic B. Pe baza acestor analize, nu se poate pune cu certitudine diagnosticul de hepatita cronica, va mai trebui sa faca un set de analize. Transaminazele sunt mici (in limite normale), ceea ce in mod normal inseamna ca nu exista o afectare accentuata a ficatului.
Vestea buna e ca nu e infectata si cu virusul C.
Multa sanatate.
cla
Data inscrierii: 27/Jun/2008
Trimis: Tue Dec 14, 2010 2:44 am Titlul subiectului: interpretare analize
multumim frumos pt raspuns,chiar acum sora mea este la medic ,vom vedea in continuare ce trebuie facut.multumim