Hep

Interpretare analize hepatita C

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Wed Jan 12, 2011 12:34 pm Titlul subiectului: Interpretare analize hepatita C Raspunde cu citat (quote) Buna ziua,

Din pacate ma alatur si eu celor care sufera de hepatita (eu am hepatita C), dar in acelasi timp ma bucur ca exista o astfel de comunitate in care sa iti poti spune pasul fara sa provoci mila fortata a celor care te asculta...as avea si eu nevoie de un mic ajutor daca este cineva amabil si vrea sa faca asta. Astazi am aflat ca am viremia de 540624 UI/ml, iar dna. doctor a refuzat sa imi spuna ce reprezinta asta. Luni urmeaza sa imi fac si fibromaxul. La analizele anterioare HVC_3_1 mi-a iesit reactive AST/TGO 73 si ALT/TGP 142. Imi poate spune cineva ce reprezinta aceste cifre si daca am vreo sansa pentru tratament?
Multumesc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
nynyshor
  • Data inscrierii: 12/Jan/2011

Trimis: Fri Jan 14, 2011 2:19 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna nynyshor,

Imi pare rau ca esti si tu afectat de hepatita. Bine ai venit pe forum totusi, sper sa gasesti informatiile de care ai nevoie.

Din analizele postate de tine, eu cred ca hepatita ta este activa si ar trebui sa beneficiezi de tratament. Ar trebui sa gasesti un medic cu care sa te simti confortabil si mai ales unul care sa nu refuze sa-si faca treaba, adica sa-ti explice ce si cum. Si da, stiu cit de greu este sa gasesti asa ceva, dar hepatita este o boala de lunga durata si cred ca e important sa ai incredere in medicul care te trateaza.

Deci ar trebui sa-ti faci dosar pentru tratament care in general dureaza pina la aprobare, dar e un pas inainte.

Multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: