Hep

intrebare

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Fri Mar 26, 2010 2:34 am Titlul subiectului: offfffff Raspunde cu citat (quote) cata dreptate ati avut mi'am facut iarasi analizele si bomba a explodat.....infectat cu virusul hepatic b.............medicii astea se joaca cu nervii mei....acuma mi'au zis ''sa imi continuui viata normala ca sistemul meu imunitar are sub control virusul'' oare asa o fi?........va doresc multa sanatate
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ovi1234
  • Data inscrierii: 05/Jan/2010

Trimis: Fri Mar 26, 2010 3:27 am Titlul subiectului: Re: offfffff Raspunde cu citat (quote)
ovi1234 a scris:
''sa imi continuui viata normala ca sistemul meu imunitar are sub control virusul''

Daca primul diagnostic de hepatita acuta a fost corect si daca sistemul tau imunitar ar fi avut intr-adevar virusul sub control, acum ai fi fost vindecat.
Deci nu e chiar asa.

Daca poti sa revii cu rezultatele analizelor (AgHBs, AgHBe, AcHBe, transaminaze si eventual viremie ) ti-am putea spune mai multe.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Sat Mar 27, 2010 5:23 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) ce sa zic io sunt acum in spania si de acolo nu mi'au dat nici un fel de analize singurul lucru pe care il am este pe un bilet de consultatie GOT-ASL-33(VAL DE REF 11-37)SI GTP-ALT 40(VAL.REF 5-43)...O sa imi refac analizele si la un alt laborator.....merci....mai vb
ovi1234
  • Data inscrierii: 05/Jan/2010

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: