Trimis: Tue Dec 20, 2011 4:22 pm Titlul subiectului: ma numesc adrian
salut tuturor eu sunt cu un diagnostic de virus delata si ma tratez cu interferon de cateva luni
locuiesc muncesc si traiesc intro alta tara a europei
faptul ca muncesc aici si platesc la stat miau acceptat ffff usor tratamentul cu interferonu
analizele ca nu stiu cum se cheam in romana aici se spun ALT au fost ridicate si la 300 iar cu interferonu maiu scazut pana si la 120
este enorm mi se pare
intrebarea mea este ce pot manca si ce nu e nevoie de regim
pt ca doctori de aici miau spus ca sa nu beu alcool de mancat pot manca orice si sanatos
daca cineva ar dori sa schimbam cateva vorbe bagatimi adresa mea de messenger si contacctatima mai usor acolo
astept cu nerabdare asa cum astepta si voi sa vb
va multumesc
verzii_ochi69
Data inscrierii: 20/Dec/2011
Trimis: Mon Jan 09, 2012 1:21 am Titlul subiectului:
regimul se impune in hepatita A.
in hepatita B (+D) cum este cazul tau nu se impune nici un fel de regim alimentar, (doar interdictia asupra consumului de alcol).
Ca si recomandare generala, este bine sa ai o dieta echilibrata si sa nu abuzezi de grasimi animale (asta nu insemna ca nu ai voie deloc).
sanatate tuturor!
4est
Data inscrierii: 13/Jul/2011
Trimis: Mon Jan 09, 2012 2:32 am Titlul subiectului:
Buna verzii_ochi69,
Inteleg din mesajul tau ca tratamentul il faci in strainatate, nu? Ai cumva lista analizelor de la inceputul tratamentului?
De asemenea poate ne povestesti putin cit de des mergi la analize acum si ce zic medicii care te trateaza despre evolutie. Ar fi interesant pentru cei ce fac acelasi tip de tratament in Romania sa afle cum decurc lucrurile in alte parti. Multumim anticipat.
In privinta regimului, secondez si eu opinia lui 4est. Citeva idei generale despre acest alimentatie gasesti si aici:
http://hep.ro/alimentatie-diete/