Hep

Matrimoniale :)

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Sep 01, 2011 11:43 am Titlul subiectului: Matrimoniale :) Raspunde cu citat (quote) Te invit ca aici sa lasi mesajul tau , daca esti o persoana purtatoare de virusul Hepatitei B si iti doresti sa iti gasesti un/o partener/a. Stiu pe pielea mea cat e de dificil sa iti mai gasesti pe cineva daca esti singur si descoperi ca esti infestat .

Ultima modificare efectuata de catre sweet_angel la Mon Nov 21, 2011 12:25 pm, modificat de 1 data in total

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sweet_angel
  • Data inscrierii: 01/Sep/2011

Trimis: Fri Sep 02, 2011 4:58 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ciao,

Nu vreau sa fac pe psihologul de serviciu, pt ca nu sunt Wink, dar din proprie experienta pot spune ca impactul psihologic este destul de mare la aflarea vestii dar trebuie trecut peste el. Viata trebuie traita normal, dar cu mai putin (sau deloc) alcohol si o alimentatie sanatoasa Smile, astfel ca nu cred ca ar trebui sa te orientezi spre un partener cu aceiasi conditie ca si tine, cauta ce-ti place, si fi sigura ca vei gasi. Pina la urma HBV-ul, fara a minimiza posibilele consecinte, nu este ceva tragic, exista o probabilitate de a se transforma in ceva tragic daca evolutia nu este urmarita, dar atita timp cit evoluti aeste urmarita este ok, momentan exista medicamente care in caz de necesitate pot sa tina sub control evolutia iar pe viitor vor exista medicamente care sa vindece boala de tot (momentan sunt 2 medicamnte in faza de testare care dupa primele teste promit o vindecare completa). Deasemena poti sa ai copii fara un risc major de a trasmite infectia, in special in cazul tau (viremie mica), dar si in cazul in care viremia ar fi mare se poate lua tratament (chiar si in timpul sarcinii) si minimiza riscul de trasmitere ... astfel ca nu e nimic anormal in viata unui om cu hep b in afara de o monitorizare si o interventie daca este necesar.
Primul impuls la multa lume este sa fie foarte reticienti la vaccinuri, dar cind vei gasii pe cinva care sa-ti palca te va asculta si ii vei explica despre ce este vorba, iar in final nu va mai fi asa reticient iar daca nu va asculta, uita-l ca nu merita Smile

sanatate tuturor!

4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Trimis: Sun Sep 04, 2011 2:46 am Titlul subiectului: Merci Raspunde cu citat (quote) Multumesc pentru gandurile frumoase !
sweet_angel
  • Data inscrierii: 01/Sep/2011

Trimis: Sun Nov 20, 2011 3:10 pm Titlul subiectului: aloha!:) Raspunde cu citat (quote) eu sunt din judetul valcea.am aceeasi problema:(am 24 de ani ,1.80 inaltime ,75 kg sunt o persoana sociabila. nu are rost sa ma laud cu aspectul fizic sau alte calitati.ramane de vazut daca o sa ne potrivim.daca esti interesata da-mi un mesaj. byee!
aditzu
  • Data inscrierii: 20/Nov/2011

Trimis: Mon Nov 28, 2011 1:25 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
4est a scris:
Ciao,

Nu vreau sa fac pe psihologul de serviciu, pt ca nu sunt Wink, dar din proprie experienta pot spune ca impactul psihologic este destul de mare la aflarea vestii dar trebuie trecut peste el. Viata trebuie traita normal, dar cu mai putin (sau deloc) alcohol si o alimentatie sanatoasa Smile, astfel ca nu cred ca ar trebui sa te orientezi spre un partener cu aceiasi conditie ca si tine, cauta ce-ti place, si fi sigura ca vei gasi. Pina la urma HBV-ul, fara a minimiza posibilele consecinte, nu este ceva tragic, exista o probabilitate de a se transforma in ceva tragic daca evolutia nu este urmarita, dar atita timp cit evoluti aeste urmarita este ok, momentan exista medicamente care in caz de necesitate pot sa tina sub control evolutia iar pe viitor vor exista medicamente care sa vindece boala de tot (momentan sunt 2 medicamnte in faza de testare care dupa primele teste promit o vindecare completa). Deasemena poti sa ai copii fara un risc major de a trasmite infectia, in special in cazul tau (viremie mica), dar si in cazul in care viremia ar fi mare se poate lua tratament (chiar si in timpul sarcinii) si minimiza riscul de trasmitere ... astfel ca nu e nimic anormal in viata unui om cu hep b in afara de o monitorizare si o interventie daca este necesar.
Primul impuls la multa lume este sa fie foarte reticienti la vaccinuri, dar cind vei gasii pe cinva care sa-ti palca te va asculta si ii vei explica despre ce este vorba, iar in final nu va mai fi asa reticient iar daca nu va asculta, uita-l ca nu merita Smile

sanatate tuturor!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
amalia
  • Data inscrierii: 28/Nov/2011

Trimis: Wed Dec 14, 2011 8:18 pm Titlul subiectului: sall Raspunde cu citat (quote) ma numesc edy,sund din pitesti am 20 ani......caut o persoana cu care pot discuta despre aceasta problema Sad stim bn kt de greu e sa vb despre hepatita.....mai ales cu persoane kre nu inteleg ce inseamna asta......deci.....cine e interesat......un msj
edy91
  • Data inscrierii: 14/Dec/2011

Trimis: Wed May 09, 2012 10:56 am Titlul subiectului: Re: sall Raspunde cu citat (quote) gasesti pe alese trebuie doar sa cauti
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
alexu85buc
  • Data inscrierii: 28/Apr/2012

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: