Trimis: Thu Sep 01, 2011 4:06 am Titlul subiectului: medicament nou hepatita c
Buna ziua!In urma cu un an sotul meu a fost diagnosticat cu hepatita c,viremia 7 milioane,scor metavir A2,F2; dupa 12 saptamani de tratament cu peginterferon alfa 2B si ribavirina 1200mg/zi a repetat viremia .noua valoare este 400 de mii.medicul care coordoneaza tratamentul ne-a spus ca nu mai beneficiaza de tratament pt ca trebuia ca viremia sa scada de 10000 de ori. Acum trebuie sa astepte aparitia la noi in tara a unui nou medicament -Boceprevir??-si dupa aceea sa-si depuna din nou dosarul .Se stie ceva despre acest medicament?cand va aparea la noi?exista lista de asteptare pentru cei care nu au raspuns la tratamentul initial?
ravi
Data inscrierii: 01/Sep/2011
Trimis: Thu Sep 01, 2011 8:28 am Titlul subiectului:
greu de raspuns la o intrebare care implida decizi politice, dar poate te pot ajuta cei de la [...]
4est
Data inscrierii: 13/Jul/2011
Trimis: Thu Sep 08, 2011 2:02 am Titlul subiectului: ravi
Dupa 12 saptamani de tratament, viremia trebuia sa iasa cel mult 70.000 fata de viremia initiala, ca sa fi putut continua tratamentul. Dar din pacate, se pare ca nu raspunde la tratament si-atunci tratamentul trebuie oprit.
Referitor la Boceprevir (pe langa interferon si ribavirina) gasesti pe http://hepatita-c.gatworks.net la Presa.
albert
Data inscrierii: 27/May/2011
Trimis: Mon Nov 28, 2011 1:42 pm Titlul subiectului: hepatita c
Si eu am fost diagnosticata cu hcv cu viremie 453.416UI/ml am facut tratamentul cu interferon si ribavirina l-am suportat f.f. greu cu anemie foarte ridicata, dureri musculare,caderi de par,stari de oboseala.Eram bucuroasa caci cu toate reactiile adverse viremia a scazut la 19UI/ml dar la 6 luni de tratament viremia a urcat la 60UI/ml si PLT 59.000/mmc astfel mi s-a intrerupt tratamentul, urmand ca la 3 luni sa fac alte analize si pe urma DUMNEZEU stie ce va fi? Am fost disperata, dar acum mi-am revenit caci sant o fire optimista dar tot nu stiu ce voi face. Astept parerile celor ce au patimit ca mine si sfaturile voastre si va multumesc din toata inima si sanatate la toti!! _________________ sa