| Mesaj | Autor |
|---|
| MIM a scris: |
| In 1989 sotia mea a fost diagnosticata cu Hepatita B , cu un parcurs urat , pensionata pe caz de boala.
Cand am aflat am intrebat medicul ce sanse am sa o fac si eu...stiind de perioada de incubatie...mi-a dat o gama globulina...si mi-a zis ca depinde de starea mea...daca am un ficat puternic sanatos am sanse sa scap. |
| Citat: |
|
Nu am simtit si avut nici o reactie hepatica niciodata. Eram convins, ca daca viata mea era fara alcool tutun etc ficatul meu este destul de sanatos si de aceea s-a intamplat nimic. Fac efort fizic...munca si sport, nu obosesc repede, etc. Prin 2008 am donat sange ptr un coleg....si la ceva timp am fost chemat de medicul de la donari sa imi comunice ca sunt purtator de virus B. Intotdeauna TGP si TGO mi-au fost in limite normale. Anul trecut am facut viremia . ADN-VHB 162 ; AgHBe NEGATIV ; Anti HBe POZITIV ; Ag HD NEGATIV ; Anti HBc POZITIV |
| Citat: |
|
Nici un medic nu mi-a spus ce am de facut concret ! Timpul trece si nu fac nimic si nu as vrea sa aud vreodata vesnicul refren romanesc " Daca ai fi venit mai repede erau mai erau ceva sanse ..." Toti se uita la mine ca la un proscris ... NU inteleg .....in mod oficial.....ce ar trebui sa fac ! Va multumesc ! |
| MIM a scris: |
|
Inteleg doar ca trebuie sa astept si in acest timp sa ma ‘pastrez‘ . Mi-am dorit un sfat de genul : faci analiza asta…daca e ‘alba’ trebuie sa faci asta, daca e ‘neagra’ trebuie sa faci asta . [/color] |