| Mesaj | Autor |
|---|
| ella a scris: |
| Buna Tudor,
Bine ai venit pe forum, desi imi pare rau ca a trebuit sa ne gasesti in asemenea circumstante. In primul rind as vrea sa-ti spun ca nu esti singurul care se simte astfel. Toata lumea care se afla pe acest forum a trecut prin aceleasi stari ca si tine atunci cind au aflat ca sint bolnavi, fie de hepatita B, fie de C. Ai nevoie de putin timp sa te obisnuiesti cu ideea si sa accepti ca ai nevoie de tratament. Imi pare rau ca ai ca exemplu un caz care nu s-a terminat cu o reusita, dar sint multe alte cazuri (inclusiv pe acest forum) de oameni care au facut tratament cu interferon si care au reusit sa treaca cu bine peste acest an. Nu-ti poate spune nimeni cit vei trai, cu tratament sau fara el. Insa tratamentul cu interferon iti ofera o sansa (destul de mare in cazul hepatitei C) de a scapa de virus. Ai doar 28 de ani. Ai teoretic o viata inainte pe care o poti petrece fara a fi bolnav de hepatita, daca te "sacrifici" un an pentru a face tratamentul. Eu cred ca merita sa meditezi la acest lucru. Si cred ca ti-ar face bine sa citesti si experientele celor care fac tratamentul cu interferon de pe acest forum sau din alte parti. Ai sa fii surprins sa constanti ca nu e chiar atit de rau. Multa sanatate |