Hep

Pozitiv la hepatita B - Cadou de Craciun

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Mon Jan 09, 2012 2:21 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) ti se fac si analize legate de HBV lunar sau doar analize care sa monitorizeze tratamentul cu interferon ?
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Trimis: Mon Jan 09, 2012 2:26 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Sorband,

Multumim ca ne tii la curent cu evolutia. Multa bafta in continuare si sper ca anul asta sa-ti aduc rezultatul asteptat in urma tratamentului cu interferon.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Wed Jan 11, 2012 5:38 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
4est a scris:
ti se fac si analize legate de HBV lunar sau doar analize care sa monitorizeze tratamentul cu interferon ?

@4est: Doar monitorizeaza tratamentul. Ieri am fost din nou la analize si mi-a dat reteta pentru ultimele 5 injectii ! Mi-a zis ca dupa ce le fac pe astea sa ma duc la analize din nou, sa-mi fac si viremia si dupa 6 luni sa fac viremia din nou. Si abia apoi o sa vada daca mai trebuie sa iau ceva pastile sau nu ( din ce mi-a spus doctorita, sunt slabe sansele sa fiu vindecat complet si v-a trebui sa iau pastile ).
@ella: Multumesc, asa sa fie !

sorband
  • Data inscrierii: 18/Dec/2010

Trimis: Thu Feb 23, 2012 9:17 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ok, dupa 1 an de tratament cu interferon pegilat viremia arata cam asa:

657 860 391 copii ADN HVB/ml
(8,82 log copii ADN HVB/ml)
192 920 936 UI/ml
(8,29 log UI/ml)

De la 3 miliarde acum un an, eu zic ca e ok, nu ?
Desi ultimele transaminaze mi-au iesit putin mai mari decat media ultimelor luni ( ~60 amandoua de la ~50 amandoua in ultimele luni; ~40 maximul limitelor normale. )

sorband

Trimis: Mon Feb 27, 2012 1:15 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Transaminazele marite pot sa fie din cauza tratamentului cu interferon, interferonul fiind un imunomodulator.

cind ai oprit tratamantul cu interferon si care este parerea medicului tau ?

4est

Trimis: Mon Feb 27, 2012 11:34 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Pe 11 Feb am facut ultima injectie. Doctorita mi-a zis ca 2-5 ani v-a mai trebui sa iau ceva pastile. Momentan astept 6 luni si dupa vedem.
sorband

Trimis: Tue Feb 28, 2012 12:00 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
sorband a scris:
Pe 11 Feb am facut ultima injectie. Doctorita mi-a zis ca 2-5 ani v-a mai trebui sa iau ceva pastile. Momentan astept 6 luni si dupa vedem.

Se refera la 6 luni pentru ca atunci se vad mai clar rezultatele interferonului. Studiile facute pana acum arata ca interferonul mai lucreaza si dupa 7 ani de la terminarea lui. Pastilele de care vorbeste doctorita sunt: Baraclude sau Viread. Ambele sunt foarte bune pentru a aduce viremia la nedetectabil.

Sanatate la toata lumea.

Ciprian2012
  • Data inscrierii: 24/Jan/2012

Trimis: Thu Mar 01, 2012 7:41 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Transaminazele marite in cazul tratamentului cu interferon si imediat dupa nu sunt o mare problema, interferonul fiind un imunomodulator iar dupa cum a spus si @Ciprian2012 protocolul spune ca analizele sa se ia in calcul la 6 luni dupa terminarea tratamentului si atunci se va stabilii daca se incepe alt tratament sau se incepe o monitorizare ...

AgHbe este pozitiv sau negativ ?

4est

Trimis: Sun Mar 04, 2012 7:34 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) N-am mai facut aghbe, dar acum un an era pozitiv ( dupa cum am scris in al doilea post de pe topic ).
sorband

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: