Hep

pt ENTECAVIR mi s a spus ca trebuie sa astept UN AN!

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Fri Aug 05, 2011 5:23 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
4est a scris:

de asemenea poate ar fi bine sa analizati si varinata interferon sau combo interferon + entecavir sau tenofovir, asta in cazul in care va puteti permite sa suportati costurile pentru ca nu cred ca tratamentul combinat este decontat de casa de asigurari de santate.

Tratamentul combinat (interferon + antiviral) este aprobat doar pentru Hepatita C (peste tot, nu doar la noi in tara). In cazul hepatitei B tratamentul este fie cu interferon, fie cu antivirale, pentru ca, conform cercetarilor, varianta combinata nu a adus vreun plus in cazul hepatitei B.

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Fri Aug 05, 2011 5:29 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) tot ce este posibil ca tratamentul combinat sa nu fie niciunde acceptat oficial, eu stiu ca vazusem ceva studii care spuneau ca exista anumite beneficii asupra tratamentului combinat (interferon + antiviral sau ativiral 1 + antiviral 2), in special in varinata antiviral 1 + antiviral 2 cred ca se incerca o evitare a mutatilor.
despre combo interferon + antiviral o sa mai citesc si am sa revin cu informatii si link-uri catre studii.

sanatate tuturor!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: