Hep

Rog tare mult Interpretarea analizelor!

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2

Mesaj Autor
Trimis: Fri Jul 15, 2011 1:28 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) despre posibilitatea de a contacta virusul prin ceara nu stiu ce sa spun dar de exemplu se poate lua la stomatolog sau la cosmetica daca ustensilele nu-s sterilizate bine. oricum nu cred ca are rost sa te mai gindesti de unde l-ai luat, nu mai conteaza, una din posibilitati e sa il fi luat cind erai mica sau chiar de la nastere si nici o analiza nu-ti poate spune vechimea virusului (singurul lucru pe care analizele il pot spune e daca virusul mai vechi sau nu de 6 luni).

de aceea cel mai bine e sa nu te mai gindesti de unde-l ai, mai bine priveste spre viitor decit spre trecut Smile

sananate tuturor!

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Trimis: Sat Jul 16, 2011 5:20 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)
ramonamiha a scris:
Pentru mine este o mare enigma, cum am capatat acest virus, mai ales ca nu am fost in spitale, nu am avut parteneri ocazionali etc. De cand sunt cu virusul, unde vad sange mi-e teama. Ma gandesc ca poate l-am luat de la epilat prin ceara (se intampla sa-mi curga sange). Se ia si prin ceara?
Multumesc

Pentru majoritatea celor infectati este o enigma cum au contactat virusul Smile. Important e ca stii acum despre el si ca poti lua masuri, in caz ca va fi nevoie.

Vroiam sa mai adaug ca ar fi bine ca si mama ta sa-si faca analizele. Poate chiar toti cei din familia ta. Si desigur, daca sint neinfectati, sa-si faca vaccinul. Dupa cum vezi, niciodata nu poti fi prea precaut.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Mon Jul 18, 2011 11:25 am Titlul subiectului: Re: Mii de multumiri Raspunde cu citat (quote)
ramonamiha a scris:
Va multumesc din suflet ca mi-ati inlaturat atat de multe temeri. Totusi dvs v-ati referit numai la transmiterea prin sange . Prin alte secretii pot transmite?
Va multumesc inca o data
MUlta sanatate

Copy/paste din "Hepatologytextbook" (am last si link-ul pe forum):

Transmiterea pe cale sexuala:
In ariile cu prevalenta scazuta transmiterea pe cale sexuala este calea majora de transmitere. Se considera ca aproximativ 40% dintre noile infectii cu VHB din Statele Unite sunt transmise prin contact heterosexual, si 25% apar la homosexuali (Wasley 2008). Profilaxia infectiei cu VHB este vaccinarea si sexul protejat, i.e. utilizarea prezervativelor. Cu toate acestea exista inca dezbateri referitoare la recomandarile pentru pacientii cu viremie scazuta.

Sanatate tuturor!

4est
  • Data inscrierii: 13/Jul/2011

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Du-te la pagina Anterioara  1, 2
Mergi direct la: