Trimis: Wed Feb 17, 2010 6:54 am Titlul subiectului: Sarcina
Mai am o intrebare.Mi-am facut vaccinul totul este bine...sun imuna la hepatita B...daca prietenul meu este purtator de Hepatita B pot ramane insarcinata?Se transmite la fat?Dupa cat citesc eu pe forum sunt multe mesaje de imbarbatare. Din cauza acestuis subiect mai am discutii cu prietenul meu.Imi tot spune ca el nu-si poate intemeia o familieiptr ca are aceeasta boala si ca ma poate infecta pe mine si bebelus.Dar eu stiu ca, daca mi-am facut vaccinul si am imunitate nu se va intampla asa ceva.Nu?
Cum sa fac sa inteleaga ca va fii bine si sa-i scot din cap ca nu voi pati nimic?
Ma gandesc ca, daca imi da-ti voi o lamurire si ii arat se va mai linisti...sper
Andrada
Data inscrierii: 17/Feb/2010
Trimis: Wed Feb 17, 2010 11:46 am Titlul subiectului:
Din cate stiu eu, virusul B nu poate trai intr-un spermatozoid (si cam asta e contributia barbatului la conceperea copilului, daca nu cumva vrea sa duca el cele 9 luni de sarcina).
Copiii nascuti cu virusul hepatic B sunt nascuti din mame infectate (si nu e cazul tau), nu din tati infectati. Si, de regula, nu iau virusul in timpul sarcinii, ci la nastere.
Hepatita B nu impiedica pe nimeni sa-si formeze o familie. Copiii se nasc sanatosi si din mame bolnave, si cresc sanatosi. Deci chiar nu e un impediment asta. Hepatita nu e o boala care sa-ti croiasca viata, din fericire.
PS: pentru a raspunde la subiect, foloseste butonul "Raspunde", nu butonul "Topic nou" .
Multa sanatate.
cla
Data inscrierii: 27/Jun/2008
Trimis: Thu Feb 18, 2010 5:42 am Titlul subiectului: hiiihi
Multumesc ptr cuvintele de incurajare ...si mersi ca mi-ai spus pe ce buton sa apas..hahahaha...habr nu aveam.Na eu am sa ii arat prietenului meu raspunsul tau ca sa stie si el.Se pare ca pe tema asta"sarcina"stiu mai multe decat el.