Hep

Silimarina forte EEL

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Mon Aug 03, 2009 12:52 am Titlul subiectului: Silimarina forte EEL Raspunde cu citat (quote) Salut,

ce stiti despre Silimarina Forte. in ce masura face bine la un ficatel atins de virusul hepatitei B.
are vreun efect sau.......e doar o apa de ploaie???

multumesc

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mihaela Peres
  • Data inscrierii: 30/Jun/2009

Trimis: Mon Aug 03, 2009 6:00 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Silimarina e un hepatoprotector si atat. Nu omoara virusii, nu-i face sa nu se mai inmulteasca. O proprietate clara e ca scade transaminazele.
Eu zic ca medicul e cel mai in masura sa-ti zica daca s-o iei, respectiv cand si cat sa iei. Unii spun ca e "apa de ploaie", altii spun ca o prescriu numai pt. efectul placebo, fiindca noi, romanii, suntem innebuniti sa luam pastile pentru orice, altii spun ca ajuta ... probabil depinde de la caz la caz ...
De exemplu - mie medicul mi-a zis sa nu iau pana nu a vazut rezultatele tuturor analizelor. Apoi mi-a zis sa iau doua saptamani pe luna, in conditiile in care nu ma incadram complet in protocolul de tratament, respectiv aveam viremia 49.000 copii /ml, dar transminaze si punctie normale.
Nu lua dupa ureche ... asta e parerea mea ...

anamaria9196
  • Data inscrierii: 25/Jun/2009

Trimis: Mon Aug 03, 2009 7:40 am Titlul subiectului: Baraclude 0.5 mg Raspunde cu citat (quote) multumesc pentru raspuns.
apai nu ne ramane decat sa ascultam ce are de zis expertul. intalnirea cu el este abia miercuri pana atunci, nu miscam in front.

ce parerea aveti despre baraclude. am inteles ca acesta va fi urmatorul tratament de pare il va indica doctorul.
a luat cineva??? cum se manifesta organismul in prezenta lui? efecte adverse???
deasemenea am tot citit despre el pe net....am inteles ca actioneaza foarte bine pe un numar mare de copii. asa sa fie???
tot pe net am citit ca statul nu are nici o implicatie.....adica nu are banutzi suficienti cat sa suporte o parte din costuri.
daca tot trebuie sa o platim singuri, oare dincolo nu o gasim la un pret mai mic. stie cineva????

multumesc

Mihaela Peres
  • Data inscrierii: 30/Jun/2009

Trimis: Mon Aug 03, 2009 3:03 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Sint de acord cu Anamaria, doar tu si medicul tau puteti decide daca iei silimarina, dar nu face minuni. Adica e cam ca luatul vitaminelor, pentru siguranta. Probabil ca nu strica, dar nici nu rezolva problema de baza.

Tratamentul cu antivirale, deci si cu Baraclude este 100% subventionat de stat din cite stiu eu. Insa acest tratament se intinde, de regula, pe parcursul a citiva ani si nu stiu cam care e limita bunavointei statului. Practic tratamentul antiviral se ia atita vreme cita este nevoie, adica cit nu exista riscul cresterii viremiei daca se opreste.
Trebuie sa intrebi medicul cit se aproba in Romania pentru ca, probabil, nu se obtine aprobare continua.

Din cite am citit, efectele adverse ale tratamentului cu Baraclude sint moderate, comparativ cu altele si probabilitatea aparitiei rezistentei la tratament e mai mica.

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: