Hep

Sistemul medical romanesc isi fabrica pacienti

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Mon Feb 01, 2010 11:42 pm Titlul subiectului: Sistemul medical romanesc isi fabrica pacienti Raspunde cu citat (quote) Buna ziua!Numele meu este gaby si va pot spune cu certitudine ca am fost
infectata cu virus C in urma contactului cu sistemul medical romanesc.
In urma cu 3 ani am avut un accident stupid,petrecut pe o plaja din Constanta.Apoi a urmat operatia ptr. extirparea splinei si transfuzia de sange.Am primit 14 unitati de sange si plasma in total.Si bonus si virusul C in acest sange foarte testat de catre sistemul medical de specialitate.
Ca doar se anunta mereu in presa ,tv,ca toate persoanele s-au imbolnavit
innainte de 1990,cand sangele nu era testat.Slava domnului acum este testat Question
Toate persoanele despre care eu am auzit ca au virus C,au avut o operatie
de fiere sau altceva dar insotita de transfuzie.
Am scris multe plingeri impotriva acestui sange contaminat,dar nu am primit in 3 ani nici un raspuns.
Si poate multe persoane au fost infestate in acest timp.
In Italia ,in Canada au fost uriase procese intentate de victime asupra sistemului medical inconstient;ei au reusit sa schimbe sistemul ptr. pacientii viitori.
Va doresc multa putere ,curaj si gandire pozitiva ,tuturor Smile

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
gaby doina
  • Data inscrierii: 01/Feb/2010

Trimis: Mon Feb 08, 2010 12:53 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna gaby doina si bine ai venit pe forum,

Imi pare rau ca esti infectata si stiu ca e foarte greu de inteles de ce unii oameni din sistemul sanitar nu-si fac datoria.
Din pacate sint foarte multi bolnavi din cauza numeroaselor neglijente care au loc in spitale. Nu ma mira ca plingerile tale au ramas fara raspuns. La noi mai este pina cineva ii va obliga sa le ia in considerare.

Multa sanatate iti doresc si incearca sa-ti canalizezi energia spre managementul bolii.

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Mon Feb 08, 2010 6:31 pm Titlul subiectului: Multumiri ptr sustinere Raspunde cu citat (quote) Multumesc Ella ptr.afectiunea aratata si cuvintele de incurajare.
Cel mai rau este ca eu am luat de bun faptul ca sangele este testat ,
analizat si abia la 6 luni de la operatie am facut teste ptr. anticorpi HCV.
Atunci am descoperit ca am hepatita cronica C.
Acum am un stil de viata total diferit si mai ales o dieta stricta,poate
daca este cineva interesat am sa descriu mai tarziu dieta mea,care poate parea ciudata,dar pot sa spun ca tin dieta de 9 luni si ma simt f. energica
analizele sunt bune si ecografia arata un ficat sanatos.
Acum locuiesc in Canada si am un dr. din Koreea.
Va doresc multa sanatate tuturor si poate impreuna reusim sa tragem un semnal de alarma catre miniterul sanatatii,ca sa nu mai imbolnaveasca alte persoane nevinovate.

gaby doina

Trimis: Mon Feb 15, 2010 2:42 pm Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Sint convinsa ca multora le-ar prinde bine informatii suplimentare despre dieta ta. Asa ca te asteptam cu detalii Smile

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Fri Feb 19, 2010 2:44 pm Titlul subiectului: Dieta mea in hepatita C Raspunde cu citat (quote) Medicul meu curant mi-a facut un examen ciudat apoi mi-a spus ca sunt 2 tipuri de oameni in lume:tipul lunar(aici ma incadrez) si tipul solar.
Tipului lunar i se potrivesc cel mai bine vegetalele crescute in pamant.
Pentru ca am hepatita(in opinia lui nu conteaza de care hepatita) mi-a recomandat sa nu maninc pui toata viata mea,dar pot minca carne slaba de curcan;apoi ptr un an nu am voie lapte si produse lactate.
Prima data suspicioasa ptr ca eu tineam regim tocmai cu piept de pui si lapte degresat;iaurt ...dar acum sunt convinsa ca sunt pe calea buna.
Nu am voie tutun,cafea,ceai verde toata viata mea,dar am voie sa beau un pahar de vin alb natural(sincer nu folosesc ptr ca am teama de alccol).
Pot minca putina carne de vita,peste alb(dar eu mananc doar salmon,ptr ca doar asta imi place).
Mi-a recomandat sa maninc usturoi,ceapa ,otet de orez,putine nuci si migdale.
Va spun aceste ptr ca mi se pare ciudat,in Romania,medicii le interzic.PA

gaby doina

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: