Trimis: Wed Dec 14, 2011 8:35 pm Titlul subiectului: Subiectul dezbatut fata-n fata
Uneori simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre aceasta problema.....insa nici familia nici prieteni nu ma pot intelege......ma gandeam c-ar fi mai usor sa trecem peste aceste momente dak am cunoaste o persoana cu aceeasi problema cu care sa vorbim....am deschis subiectul asta pt ca persoanele kre locuiesc in acelasi orasi sau in apropiere sa se poata intalni si sa se descarce reciproc.....parerea mea este k ar fi mai usor pt noi
edy91
Data inscrierii: 14/Dec/2011
Trimis: Thu Dec 15, 2011 5:35 am Titlul subiectului: eu primu
edy,pitesti,20 ani......dak exista o persoana care doreste s ne intalnim s sa discutam despre asta.....i.mi poate lasa un msj
edy91
Data inscrierii: 14/Dec/2011
Trimis: Mon Dec 19, 2011 8:02 am Titlul subiectului:
chiar daca nu suntem din aceleasi orase putem vb pe forum .
citeodata e greu sa te intilnesti si fiind in acelasi oras datorita preocuparilor diferite, lipsa timupui .... dar cred ca putem suplinii tote acestea pe froumuri asa ca spune cu ce te simti incarcat ?
despre hbv, dupa moemntul in care aflii experiemntezi timp destul de indelungat diferite stari sufletesti, de multe ori in relatie cu ceeea ce ai citit ultima data pe net.
parerea mea e sa te interesezi cit mai bine despre subiect, cu cit intelegi mai mult cu atita o sa poti avea o privire mai obiectiva, dar ai grija si la cit de mult citesti ...nu prea mult sa nu devina obsesie
4est
Data inscrierii: 13/Jul/2011
Trimis: Mon Dec 19, 2011 11:11 am Titlul subiectului:
Inteleg ce vrei sa spui....dar parca totusi nu e la fel ca atunci knd ai persoana in fata ta....eu am hepatita b de la varsta de 14 ani,la inceput fiind mai mic nu mi.am dat seama ce inseamna hep. insa cu timpu mi.a fost din ce in ce mai greu.....ba chiar in ultimul an am fost intr.o depresie totala.......de aceea vroiam s cunosc o persoana (baiat/fata nu conteaza)cu care s pot vorbi s sa stiu k ma intelege cu adevarat.....