Hep

Transaminaze

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Thu Feb 03, 2011 3:45 pm Titlul subiectului: Transaminaze Raspunde cu citat (quote) Salut. In martie 2010 am descoperit ca sunt infectat cu Hepatita B. Toate analizele care le'am facut atunci erau bune mai putin Ag Hbs- Pozitiv. Ce ma sperie sunt transaminazele din prezent TGP 56 (<55 U/L)si TGO 31(<34U/L) facute acum o saptamana......Fata de anul trecut TGO 27 (8-50), TGP 42(9-66)....... Ar trebui sa fiu ingrijorat? Sa tin un regim special? Medicamente ? As vrea mai multe detalii . Va ROG!!!. Va multumesc mult . Andrei 19 ani
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
leinnad19
  • Data inscrierii: 04/Mar/2010

Trimis: Wed Feb 09, 2011 9:36 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Mai este valabil FORUMUL?
leinnad19

Trimis: Thu Feb 10, 2011 1:02 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna,

Da, mai este valabil Smile. Adica in masura timpului disponibil incercam sa raspundem la intrebari.

Transaminazele oscileaza in hepatita cronica B constant deci daca cresterea nu e mare nu e neaparat un motiv de ingrijorare. As avea nevoie de toate celelalte analize (AgHBe - anticorpi si antigen, viremie) pentru a-mi face o idee clara daca esti eligibil pentru tratament. Tinind cont de virsta ti-a propus vreun medic tratamentul cu interferon? Desi nu e usor de tinut, iti da o sansa sa scapi de virus. Eu zic ca ar trebui sa-l iei in calcul, sa discuti cu medicul tau aceasta optiune.

Ai un medic care te are in observatie?

In privinta regimului, ar trebui sa maninci cit mai sanatos, sa eviti grasimile si prajelile. Fumatul si alcoolul sunt interzise.

Daca poti reveni cu celelate analize, ar fi excelent.

Multa sanatate

ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Trimis: Fri Feb 11, 2011 4:29 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Ag HBe-nonreactive(0.328) si Ac Anti-Hbe Reactive(0.02) . . . Viremia nu am facut'o inca . . . Doctorul din oras dar eu sunt in Bucuresti si inca nu am avut timp sa ajung la el. O sa ajung in cel mai scurt timp . . . Va Multumesc
leinnad19

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: