Hep

TRATAMENT BARACLUDE

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect

Mesaj Autor
Trimis: Wed Jul 27, 2011 11:47 am Titlul subiectului: TRATAMENT BARACLUDE Raspunde cu citat (quote) Buna seara ,fac tratament cu baraclude de 1 an pentru hepatita B, poate sa-mi spuna si mie cineva cit timp trebuie sa fac tratament,viremia a iesit nedetectabila si transaminaze bune.Mi s-a dat pentru inca 6 luni.Daca cineva face tratament cu baraclude il rog sa ma contacteze pe mail.Va multumesc
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
rodica oprea
  • Data inscrierii: 27/Jul/2011

Trimis: Thu Aug 04, 2011 7:13 am Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote) Buna Rodica,

Doar medicul tau poate decide cita vreme ai nevoie de tratament. E foarte bine ca viremia a devenit nedetectabila, inseamna ca tratamentul are efect. Acum telul ar fi sa reusesti sa mentii acest lucru (viremie nedetectabila si transaminaze bune) si cind vei renunta la Baraclude.

Fiecare persoana reactioneaza insa diferit, asa ca e dificil de spus cita vreme vei fi nevoita sa iei tratament. Poti discuta cu medicul sa iei o pauza timp in care sa monitorizezi viremia, sa vezi daca se mentine nedetectabila sau nu.

Multa sanatate

Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ella
  • Data inscrierii: 08/May/2008

Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   

Creaza un subiect nou Raspunde la subiect
Mergi direct la: